top of page

Renewal is preceded by a period of time during which you get nothing done. I asked a musician friend of mine how he handles the situation when he cannot play or compose. He thought for a while, and then replied that he goes to his studio every day and does some finger exercises, and eventually an idea emerges.

I immediately tried this out. I did my own finger exercises for a few weeks, and sure enough something began to take shape. With time, I even began to enjoy my finger exercises.

Uusiutumista edeltää kausi, jolloin ei saa mitään aikaiseksi. Mitä silloin pitäisi tehdä? Kysyin muusikkoystävältäni, mitä hän tekee silloin, kun soitto ei suju eikä säveltä synny. Hän mietti hetken ja sanoi menevänsä joka päivä työhuoneelle ja tekevänsä sitten vaikka sormiharjoituksia, niin kyllä siitä aikanaan jotain lähtee liikkeelle. Tuumasta toimeen. Tein viikosta toiseen omia sormiharjoituksiani, ja niinhän siinä kävi, että jotain siitä alkoi syntyä. Ja kun aikaa oli kulunut, aloin jopa pitää sormiharjoituksistani.

SPELL |

TAIKA

Lava and acrylic on canvas
Laava ja akryyli kankaalle
120 x 150 cm, 2012
 

Inquire for availability >
Tiedustele teoksen saatavuutta >

bottom of page